Winterfeest bij Shoppingcenter Noorderveld

  • van:  8 december 2018 12:00
  • tot:  8 december 2018 16:00
Winterfeest bij Shoppingcenter Noorderveld

Een kerstboom kopen is een hele happening bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer. Van ver af word je al begroet door een gezellige sneeuwman. Met een warme chocolademelk in de ene hand en een snack in de andere kun je de kerstbomen even rustig bekijken terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen of in de Shoppingcenter Noorderveld express.

Kerstbomen verkoop bij Shoppingcenter Noorderveld

Net na het Sinterklaasfeest is dit hét moment om de mooiste kerstboom in huis te halen. De beste kerstbomen kun je vinden bij Praxis, Gamma en Welkoop. Om helemaal in de kerstsfeer te komen wordt er warme chocolademelk en snacks aangeboden en zorgt een vrolijke kerstman voor een muzikale noot. Kom dus gezellig (kerst)shoppen bij Shoppingcenter Noorderveld! 

Gratis kinderactiviteiten in Wormerveer

Ook aan de kinderen is gedacht. Over het terrein rijdt de Shoppingcenter Noorderveld express, een gezellig treintje voor de kinderen en daarnaast kunnen ze zich uitleven in het snowglobe springkussen of een mooie kerstbal versieren onder begeleiding van de dames van kinderopvang Smallsteps Noorderkabouters.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!