Oorlogsgeheimen (9+) in De Purmaryn

Oorlogsgeheimen (9+) in De Purmaryn

De ontroerende voorstelling Oorlogsgheimen komt naar De Purmaryn in Purmerend - voor kids vanaf 9 jaar, naar het boek van Jacques Vriens.

Over de voorstelling Oorlogsgeheimen

Het is 1943. Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit in het begin wel spannend. Maar langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat de bezetters in staat zijn tot de ergste dingen. De volwassenen proberen zoveel mogelijk voor hen geheim te houden: de Engelse piloot die op zolder verstopt zit, wie de Duitsers helpen (zoals hun eigen meester) en wie in het verzet zitten. Maar op een dag vertelt Maartje aan Tuur dat zij zelf ook een groot en gevaarlijk geheim heeft.
Tuur denkt vaak terug aan de oorlog. Aan zijn buurmeisje Maartje. En het grote geheim…

In 2012 werd deze voorstelling lovend ontvangen door pers en publiek. Op veler verzoek komt 'Oorlogsgeheimen' terug naar het theater.

Komen jullie ook naar Oorlogsgeheimen in de Purmaryn?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Purmerend? Boek dan snel je tickets voor Oorlogsgeheimen op de website van De Purmaryn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!