Musical: Assepoester (6+) in De Purmaryn

Musical: Assepoester (6+) in De Purmaryn

De musical Assepoester is te zien in theater De Purmaryn in Purmerend. Leuk om naar toe te gaan met je kinderen - vanaf 6 jaar. Een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Over de musical Assepoester

Dit bekende sprookje wordt weer een feest van herkenning met een eigen twist en veel humor, vrolijke liedjes en schitterende kostuums. Met een uitgebreide meet and greet na de voorstelling.
Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Deze twee zijn niet bepaald aardig tegen Assepoester en laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Als er dan een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af.
Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.

Gaan jullie ook naar Asssepoester in De Purmaryn?

Willen jullie deze heerlijke musical ook zien in Purmerend? Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets naar de website van theater De Purmaryn!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!