Maya zingt de wereld rond (3+) in Onder de Linden

Maya zingt de wereld rond (3+) in Onder de Linden

Maya komt naar Cultureel Centrum Onder de Linden in Middenbeemster met de voorstelling Maya zingt de wereld rond - voor kinderen vanaf 3 jaar.

Over de voorstelling Maya zingt de wereld rond

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we samen alles over ons leven op aarde in deze muziektheater voorstelling.

Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en decor bestaat uit onszelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken we samen de wereld mooi. Een avontuurlijk en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar.

Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Gaan jullie ook naar Onder de Linden in Middenbeemster?

Dat wordt natuurlijk een feestje om met je kinderen naartoe te gaan! Voor meer informatie en het bestellen van tickets ga je naar de website van Onder de Linden.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!