Kom in de Kas 2019 in de Zaanstreek

  • van:  6 april 2019 10:00
  • tot:  7 april 2019 16:00
Kom in de Kas 2019 in de Zaanstreek

Boeren en tuinders in Assendelft en Westzaan hebben hun krachten gebundeld voor het jaarlijkse landelijke evenement Kom in de kas. 

Kom in de Kas in de Zaanstreek

Op de website van Kom in de Kas kun je precies zien welke bedrijven er meedoen.

Een mooie route gevuld met bedrijven en boerderijen, zo kom je onderweg de orchidee tegen maar ook pluimvee en de prachtige paarden. Gegarandeerd een geweldige dag, waarbij het hele gezin kan genieten van al het mooie wat Zaanstad te bieden heeft.

Komt u ook kijken bij de boeren en tuinders in de buurt, leuk !

Kleurwedstrijd en prijsvraag voor kinderen

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud, maak dan met de kleurwedstrijd kans op een mooie prijs. Download de kleurplaat op de site van Kom in de Kas www.komindekas.nl.

Voor de jeugd van 6 tot 12 jaar is er een prijsvraag. Daarmee maak je kans op een uur gratis ponyrijden bij Hippisch Centrum De Delft (aangeboden door Hippisch Centrum De Delft).
Je vindt op elk bedrijf een deelnameformulier!

Lever je kleurplaat en/of je deelnameformulier van de prijsvraag in op zaterdag 6 april 2019 bij één van de deelnemende bedrijven.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!