Ko met de vlo (4+) van Lichtbende in Theater De Verbeelding

Ko met de vlo (4+) van Lichtbende in Theater De Verbeelding

Lichtbende komt naar Theater De Verbeelding in Purmerend met de voorstelling Ko met de vlo - voor kids vanaf 4 jaar.

Over de voorstelling Ko met de Vlo

Ko met de Vlo, is een bizarre en spannende slapstick over een aandoenlijke zwerfhond die in een liefdevol gezin wordt opgenomen. Wat het gezin niet weet, is dat er in zijn vacht een familie vlooien verstopt zit… Een terroriserende plaag voor het hele huishouden! Een geestig, ietwat absurd verhaal met een verrassende afloop. 

Over Lichtbende

Lichtbende maakt ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen met muziek, beeldende kunst en theater ‘live’ voor je ogen versmolten tot animatiefilm, op een groot scherm geprojecteerd met toverlantaarns. Een unieke belevenis voor jong en oud. Na de voorstelling volgt een korte demonstratie waarbij de kinderen al hun ‘hoe-doe-je-dat-vragen’ kunnen stellen.  Makers en spelers: Marie Raemakers, Rob Logister, Rop Severien, Helene Jank. Eindregie: Jeannette van Steen. De pers over Lichtbende: “Letterlijk en figuurlijk een lichtend voorbeeld van theatermakers die omgaan met licht als een levend object.”

Ook naar Lichtbende in De Verbeelding?

Willen jullie deze voorstelling Lichtbende gaan zien in Purmerend? Ga naar de website van De Verbeelding voor meer info en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!