Duik mee in de wereld van De Zaanmeermin! Een wereldberoemd sprookje omgetoverd tot een eigentijdse mini-opera voor de hele familie.

Stichting Prima Donna's in de Bullekerk

Samen met vele getalenteerde jongeren uit de Zaanstreek presenteert Stichting Prima Donna’s een voorstelling vol oorstrelende muziek, humor en herkenbare opera melodieën. Begeleid door een instrumentaal ensemble onder leiding van Berend van Halsema zal de Bullekerk veranderen in een heuse onderwaterwereld.

Danseressen van Danszaandam

Naast vier zeesterren van acteurs wordt de operabeleving compleet gemaakt door de danseressen van Danszaandam. In samenwerking met Prima Donna’s Sanne Vleugels en Sam Eggenhuizen is door pianist Ben van Daal de eeuwenoude muziek eens flink afgespoeld en zetten wij deze in een ander daglicht. Zo worden de prachtige melodieën van de opera op toegankelijke wijze gespeeld en gezongen.

Zaanmeermin Susanna verwelkomt jullie in een wereld van magische klanken waar niet alles lijkt wat het is. En nu maar hopen dat ze opgewassen is tegen de zeeheks Lucretia…

Voorstelling De Zaanmeermin in de Bullekerk

Regie: Lotte Kuijt
Componist: Ben van Daal
Script & Libretto: Sam Eggenhuizen & Sanne Vleugels
Arrangementen: Sebastian Ohm
Decor: HB Staging
Kostuum: Tanade
Choreografie Danszaandam: Daniëlla Lemmens

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Prima Donna’s, Gemeente Zaanstad, FluXus, IkToondeZaanstreek en HB Staging.

Kinderen t/m 12 jaar – €15,-
Jongeren t/m 21 jaar – €16.50
Volwassenen – €18,50

Credits poster: Astrid & Roel

Gaan jullie ook kijken bij de Zaanmeermin?

De voorstelling wordt 3x opgevoerd in de Bullekerk - Westzijde 75 - 1506 ED - Zaandam:

  • vrijdag 24 juni om 19.30 uur
  • zaterdag 25 juni om 19.30 uur
  • zondag 26 juni om 14.30 uur

Agenda van de Bullekerk Zaandam