Bang Mannetje (4+) van Joes Boonen in De Purmaryn

Bang Mannetje (4+) van Joes Boonen in De Purmaryn

Joes Boonen komt naar theater De Purmaryn in Purmerend met haar voorstelling Bang Mannetje, voor kinderen vanaf vier jaar. Vorig seizoen genoten van 'ik zou wel een kindje lusten'? Dit keer komt Joes met een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.

Over de voorstelling Bang Mannetje

Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden? Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is...

Over Joes Boonen

Joes Boonen is theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres. Op dit moment is Joes te zien met haar solovoorstellingen “Dikkie Dik en de taart” en “Ik zou wel een kindje lusten” in theaters in Nederland en België. Ook is ze te zien in de tv-serie van Dirk Scheele. Naast het spelen van kindervoorstellingen presenteert Joes concerten en evenementen en is ze bezig met het schrijven van haar eerste kinderboek.

Gaan jullie ook naar Bang Mannetje in De Purmaryn?

Willen jullie de voorstelling Bang Mannetje ook gaan zien in Purmerend? Voor meer info en het reserveren van tickets ga je naar de website van De Purmaryn! 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!