In Optisport zwembad De Waterhoorn in Hoorn kunnen kinderen natuurlijk zwemles volgen voor hun ABC. Dat doen ze met een tof zwemavontuur met Zed en Sop!

Het Grote Onderwateravontuur met Zed en Sop

Optisport heeft een hele eigen methode om kinderen veilig en leuk te leren zwemmen en te begeleiden naar hun diploma's A, B en C. 

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma kan een medaille worden gekocht die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

Veilig en leuk leren zwemmen in De Waterhoorn

Met de zwemlessen in Optisport De Waterhoorn halen kinderen in hun eigen tempo hun zwemdiploma('s). 

  • Een veilige zwemles met avontuur en spanning!
  • Een uniek beloningssysteem motiveert je kind
  • Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij ons
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs
  • Vorderingen zijn te volgen via het online leerlingvolgsysteem

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!