Stichting Babyspullen is een prachtig initiatief waarmee babyspullen worden ingezameld om aanstaande ouders in armoede te ondersteunen.

Omdat elk kind recht heeft op een goede start

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. Ze realiseren dit doel primair door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland. Stichting Babyspullen werkt met een team van betrokken en enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met een netwerk van partners.

Doneer babyspullen aan Stichting Babyspullen!

Heb jij babyspullen die je niet meer nodig hebt? Doneer ze aan de Stichting Babyspullen, zij maken daarmee babystartpakketten voor aanstaande ouders die geen geld hebben om alle benodigde babyspullen te kopen. Op de website van Stichting Babyspullen vind je heel eenvoudig de inzamelpunten.

In Westfriesland vind je onder andere een inzamel- en  opslagpunt in Grootebroek - met een eigen Facebookpagina waar je de activiteiten mooi kunt volgen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Westfriesland!