Poppenkast kinderfeestje met Kaatje Stip

Bij jou thuis 1, 1601MR in de buurt van Enkhuizen

Kaatje Stip komt bij jou thuis om een superleuk feestje te bouwen voor jouw jarige zoon of dochter. Met een rok vol poppenkastpoppen!

Poppenkast kinderfeestje met Kaatje Stip op bezoek

De feestjes zijn leuk voor kinderen van 5 of 6 jaar. Karin heeft verschillende verhalen geschreven met poppenkastpoppen uit haar verzameling in de hoofdrol.

Poppenkastavontuur

Het avontuur wordt eerst door Kaatje Stip voorgelezen. De poppen zitten verstopt in de zakken van haar rok. Na afloop komen ze tevoorschijn. En dan… komt het verhaal tot leven!

Pollepelpop knutselen

Daarna knutselen de kinderen een pollepelpop. Met deze pop en de poppen die ze meeneemt spelen de kinderen de door henzelf bedachte verhalen in de grote poppenkast - die neemt Kaatje ook mee.
Uiteraard begeleidt ze de kinderen hierbij.

Jij zorgt voor iets om te snoepen en te drinken en aan het eind van het feest krijgen de kinderen de “verklede” pollepelpop als aandenken mee naar huis.

Wil jij ook zo'n tof feestje in de buurt van Enkhuizen?

Dit feestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Het is voor minimaal 6, maximaal 8 kinderen bij jou thuis (binnen een straal van 20 kilometer van Enkhuizen) - de kids zijn 5 of 6 jaar oud. Zelf ben je er natuurlijk ook bij. 

Om te boeken bel je eerst naar Karin om de beschikbaarheid te checken - daarna reserveer je het via het contactformulier op haar website.

Dol op leuke kinderfeestjes en uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!