Kinderfeestje op Kasteel Radboud Medemblik

Oudevaartsgat 8, 1671HM Medemblik

Wat dacht je van een kinderfeestje op Kasteel Radboud in Medemblik? Een partijtje op een écht kasteel, als ridders, prinsessen en jonkvrouwen... hoe leuk! 

Ridders en prinsessenfeestje

Als je je feestje viert op een kasteel is het natuurlijk geweldig om dat helemaal in stijl te doen: als ridders, prinsessen of piraten. Superleuk als de kinderen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Meer over het Ridders- en Prinsessenfeestje

Wat gaan jullie doen tijdens een kinderfeestje op het kasteel?

Bij binnenkomst krijgen de kinderen lekker limonade en is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Daarna doen ze een leuke speurtocht door het kasteel als prinses of ridder. 

Daarna kunnen ze nog lekker gaan knutselen als je die uitbreiding kiest.

Natuurlijk hebben de kids dan trek gekregen: het feestje wordt afgesloten met lekker smullen en natuurlijk nog een glas limonade.

Tof partijtje op Kasteel Radboud in Medemblik!

Supertof toch, zo'n kinderfeestje op Kasteel Radboud? De kosten zijn € 12,50 per kind (inclusief entree) voor het feestje zonder knutselen, met knutselen is dat € 16,50. Ouders/begeleiders gaan gratis mee naar binnen.

Meer weten of reserveren? Mail voor meer info naar westfriesland@go-kids.nl of klik op deze knop om direct te reserveren:

Feestje reserveren