Westfriese Parkweg 4, 1625MA Hoorn

Met Samcity opende in november 2018 een heerlijk complex aan sportieve activiteiten in Hoorn. Deze City full of fun heeft een BMX & Skate park, Trampolines, Escaperooms en Lasergamen. Natuurlijk kun je er ook lekker eten en drinken, en de leukste arrangementen en feestjes boeken.

Trampoline springen in Hoorn

Samcity heeft een uitgebreid trampolinepark met allerlei uitdagingen om jumpen nog leuker te maken. Dat is er niet alleen voor oudere kinderen - ze hebben ook een heerlijke Young Kids Jump voor kinderen van 2 t/m 7 jaar. Daar kunnen de jongste kinderen ook hun energie kwijt tijdens speciale uurtjes heerlijk springen met papa of mama.

Samcity trampoline springen Hoorn

Meer over het trampolinepark

Lasergamen bij Samcity

In het mooie Samcity vind je een grote verloren stad van 500 m2 waar maar één ding telt: overleven. En natuurlijk het vijandige team uitschakelen met een spannend potje lasergamen. Toffe activiteit voor kids die dol zijn op schieten en gamen. Lasergamen bij Samcity is in feite real life gamen met je vrienden!

Lasergame bij Samcity in Hoorn

Meer over de lasergame

Escaperooms - ook voor kinderen

Escaperooms zijn vaak afgestemd op volwassenen, maar het ontsnappen uit een escaperoom is natuurlijk ook superleuk voor kinderen. Bij Samcity hebben ze een speciale Family Escaperoom die geschikt is voor kids vanaf ca 6 jaar. Je kunt 'm spelen met 3 tot 8 personen, dus geschikt als gezinsuitje maar ook voor een kinderfeestje.

Escaperoom voor kinderen bij Samcity in Hoorn

Meer over de kids escaperoom

BMX & Skate park voor coole tricks

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Samcity ook nog een geweldig BMX & Skatepark van 1.000 m2. Daar kunnen BMX'ers, skateboarders, inline skaters en stuntsteppers vanaf 8 jaar de coolste tricks uithalen en oefenen. Hoe heerlijk is dat? Heb je geen BMX, stuntstep of skateboard? Die kun je ook huren bij Samcity - net als een (tot 16 jaar verplichte) helm.

Meer over het BMX-skatepark

Shooting alley

Er is ook een coole shooting alley bij Samcity. Daar kun je een workshop boeken voor een groepsuitje, of voor een supergaaf kinderfeestje!

Shooting alley bij Samcity in Hoorn

Meer over de shooting alley

VR Gaming bij Samcity in Hoorn

Nieuw bij Samcity sinds de voorjaarsvakantie van 2022: VR gaming! Bij VR-Gaming krijgen deelnemers een speciale VR-bril op en spelen ’Cops versus Robbers’ tegen elkaar. Je speelt als agent of overvaller in een spannende schietpartij in een bankkluis! De game is te spelen met 4 tot 12 spelers in één omgeving.

VR gaming bij Samcity in Hoorn

VR gaming is heel erg leuk om te doen en ook supergrappig om naar te kijken als je niet meedoet. Het is voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder, dus ook voor volwassenen!

Restaurant met heel veel lekkers

Last but not least: Samcity heeft ook een prachtig restaurant waar je kunt genieten van allerlei lekkers. Je vindt het op de eerste etage van het pand. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht op de omgeving en op het trampolinepark. Heerlijk dus als je aan het wachten bent tot je kinderen uitgeraasd zijn!

Restaurant van Samcity in Hoorn

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor