Kinderparadijs Koggenland Hensbroek  

Kerkweg 11a, 1711 RR Hensbroek

  Bij Kinderparadijs Koggenland hebben de kinderen de dag van hun leven. Zij kunnen rennen en ravotten in de veiligheid van ons prachtige binnen- en buitenparadijs. Als ouder of verzorger houd je rustig toezicht vanaf het comfortabele binnen- of buiten terras onder het genot van een kopje koffie of thee.

  Indoor spelen, buiten spelen en zwembad

  De kids kunnen hier dus indoor spelen, maar buiten is er ook een speeltuin en zelfs een zwembad. Er is dus van alles te beleven voor de kinderen: een heerlijke dag uit voor het hele gezin.

  Kinderfeestje in Hensbroek

  Dit kinderparadijs is natuurlijk perfect voor een relaxed kinderfeestje! De kids gaan lekker los op alle speelplekken, papa's en mama's kunnen rustig toezicht houden met wat lekkers.

  Op de camping bij Kinderparadijs Koggenland

  Naast Kinderparadijs Koggenland ligt Camping Koggenland. Daar kun je een heerlijke vakantie doorbrengen met je kids, die met dat fantastische kinderparadijs altijd genoeg te spelen hebben. Er zijn campingplaatsen, comforthutten, trekkershutten en chalets.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de UitTips van Go-Kids Westfriesland!

  Adres

  • Adres: Kerkweg 11a
  • Stad:  Hensbroek
  • Land:  NL
  • Postcode:  1711 RR