Sinterklaas komt er weer aan! Het is bijna zover... nog een paar weken, dan vaart Sinterklaas ons land binnen. Eerst lekker opwarmen met het Sinterklaas Journaal, dat begint op maandag 8 november. De altijd spannende avonturen in het journaal komen tijdens de intocht in Nederland - op zaterdag 13 november 2021 - tot een ontknoping. En daar is-ie dan! Daarna lekker naar de intocht in jouw eigen dorp of stad om Sint en zijn Pieten te verwelkomen, want een intocht meemaken is toch wel altijd magisch voor de kinderen.

Intochten van Sinterklaas in Westfriesland in 2021

In de Go-Kids agenda hebben we een aantal intochten van Sint in Westfriesland vermeld. 

Sint-activiteiten in en om Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Dan is Sinterklaas aangekomen in Nederland... het begin van een heerlijke periode waarin je Sint en zijn Pieten overal tegenkomt. Superleuk natuurlijk. Spannend voor de kinderen, dat ook, maar wát genieten ze van deze tijd.

Na de intocht ga je Sint en zijn Pieten natuurlijk overal tegenkomen bij allerlei activiteiten. Ook daarvan probeer ik er lekker veel voor je in de agenda te zetten, zodat je weet waar je met jouw kids naartoe kunt om Sinterklaas te ontmoeten in 2021.

TICKETS

Familiebrunch - de Sint Editie

Alvast voor volgend weekend: op 28 november kun je in Wijdewormer genieten van een overheerlijke Familiebrunch Sint-Editie. Superleuk voor het hele gezin, en dus in Sinterklaassfeer. De kids kunnen lekker spelen op het Pietenparcours in de gymzaal - onder toezicht. Perfect toch?

Familiebrunch Sint-editie Wijdewormer

Reserveer jullie plek!

Sinterklaas activiteiten middag op de Simonehoeve

Op 21 en 28 november kunnen de kids in Katwoude (bij Volendam) meedoen aan een geweldige Sinterklaas middag op de Simonehoeve. Superleuk en ze worden daar altijd zó verwend...  Meld je aan via Go-Kids - krijgen ze nog een extra cadeautje ook!

Sinterklaas middag op de Simonehoeve

Alle info & reserveren

Ernst Bobbie en de rest - Pimp de Sint

 

Heb jij tips voor een intocht of activiteit? Graag!

Natuurlijk zijn er nog veel meer - als jij tips hebt voor een intocht of activiteit rondom Sint die niet mag ontbreken in onze agenda horen we die graag op onze Facebook-pagina of via westfriesland@go-kids.nl

Video van Sint

Handige Sinterklaas Aftelkalenders 2021!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!