Vooral in deze tijd zijn we op zoek naar ideeën om van een verjaardag echt een feestje te maken. Go-kids helpt jullie daarbij op verschillende manieren. Je kan mensen inhuren maar je kan ook veel zelf regelen.

Als je geen feestje kan geven moet je zelf de slingers maar ophangen! Of je maakt een leuke ballonpilaar. 

Dat zorgt voor sfeer en een feeststemming. En ik leg je uit hoe je dit gemakkelijk zelf kan maken.

Ik heb er een speciale stok voor gekocht, maar je kan natuurlijk ook je parasolvoet gebruiken. Het werkt wel prettiger wanneer je een smalle stok gebruikt omdat je de ballonnen er omheen moet draaien. Met een dikke stok heb je minder speling.

Je begint natuurlijk met de ballonnen. Heel veel ballonnen! Maak het jezelf makkelijk en huur een elektrische pomp. Ik heb er eentje gekocht en heb er al jaren plezier van. Er is geen feest zonder ballonnen toch? Koop een ballonnenpomp bij BOL. Met een pomp kun je gemakkelijk 2 ballonnen tegelijk vullen en direct aan elkaar vast knopen. Je kan ook nog een gat maken in een stuk karton zodat je de ballonnen op die manier op kan meten en kan zorgen dat ze even groot zijn. Ik doe het op gevoel en kijk gewoon of ze een beetje gelijk zijn.

Go-kids ballon pilaar maken  Go-kids ballon pilaar maken

Ik pomp eerst alle ballonnen op en na een uurtje maak ik de pilaar pas. Want soms zit er een ballon tussen die langzaam leeg loopt. Heel onhandig als je klaar bent en erachter komt dat die onderste ballon lek is en je alles naar beneden moet schuiven. Zoveel ruimte heb je daarvoor niet dan niet meer.

Dan pak je 1 setje en daar plaats je een setje van de andere kleur erop.  Dan draai je de blauwe ballon over de zilveren, en zo heb je een mooi trosje. 

Go-kids ballon pilaar maken  Go-kids ballon pilaar maken  Go-kids ballon pilaar maken 

Dit trosje plaats je langs de paal en dan vouw je de blauwe weer om de zilveren heen en dan zit hij vast. Even doorschuiven naar beneden en zo doorgaan tot je boven bent. 

Go-kids Ballon pilaar maken  Go-kids ballon pilaar maken  Go-kids ballon pilaar maken

Je kan ook nog een hele grote ballon op de top zetten. Of je maakt twee pilaren en die verbindt je met een elektrabuis zodat je er een mooie boog van kan maken. 

Zo maak je van een verjaardag in Coronatijd toch een feestje!

Go-kids ballon pilaar maken