Een jarig kind binnenkort? Dan wil je natuurlijk een superleuk kinderfeestje organiseren om dat te vieren! In Hoorn en omgeving kun je allerlei leuke partijtjes vieren. Go-Kids Westfriesland heeft een aantal heerlijke feestjes in en om Hoorn op voor je op een rij gezet.

  • Zwemfeestje in zwembad De Waterhoorn

  • Uilenfeestje met ATJ Owls

  • Schaatsfeestje op IJsbaan De Westfries

  • Beweegfeestje van Scopo Atletico

  • Goochelaar Dennis op bezoek

En dat zijn natuurlijk niet de enige mogelijkheden om een geweldige kinderverjaardag te vieren in (de buurt van) Hoorn. Kijk maar eens naar ons overzicht van partijtjes in Hoorn met een straal van 10 kilometer er omheen.

Heb je nog tips aanvullende tips voor leuke kinderfeestjes in Hoorn en daar dichtbij? Ik hoor het graag op westfriesland@go-kids.nl - dan voeg ik die graag toe op de site!

Zwemfeestje in zwembad De Waterhoorn

Neem je zwemspullen mee, maar ik zeg niet wat we gaan doen... een zwemfeestje is eigenlijk altijd een succes bij kinderen. Prima plan dus om een kinderfeestje te reserveren bij zwembad De Waterhoorn in Hoorn - lekker zwemmen natuurlijk, en feest vieren met lekkers te eten en drinken aan een feestelijk versierde tafel. Heerlijk sportief partijtje!

Kinderfeestje in zwembad De Waterhoon in Hoorn

Uilenfeestje met ATJ Owls

Vier je het kinderfeestje thuis of regel je ergens een andere locatie? Dan kun je ATJ Owls uitnodigen voor een superstoer uilenfeestje! Brigitte komt dan met één of meer uilen naar jullie toe en gaat lekker met de kids aan de slag. Ze leren van alles over uilen, gaan bijv. uilenballen uitpluizen, en mogen als hoogtepunt van het feest zelf een uil op hun arm vasthouden. Hoe cool is dat?

Uilenfeestje met ATJ Owls

Schaatsfeestje op IJsbaan De Westfries

Een kinderfeestje vieren op IJsbaan De Westfries in Hoorn kan natuurlijk alléén in de periode dat de ijsbaan open is. Als jij dan een partijtje te organiseren hebt is dat superleuk voor de kids: lekker schaatsen en heerlijk smullen met z'n allen. Het feestje is uit te breiden met extra activiteiten om het nóg completer te maken, zoals cake versieren, bounch-hockey, kinder curling en nog meer.

Kidnerfeestje op IJsbaan De Westfries in Hoorn

Beweegfeestje met Scopo Atletico

De heerlijk sportieve feestjes van Scopo Atletico - ze noemen ze heel toepasselijk Beweegfeestjes - kun je overal vieren waar jij maar wilt. De trainers komen naar het feestje toe, dus zeg maar waar jij het wilt doen in Hoorn en omgeving! Er zijn gymzalen en open velden genoeg om uit te kiezen en bij Scopo Atletico denken ze graag met je mee. Ze hebben allerlei sportieve partijtjes, met bijvoorbeeld:

Apenkooifeestje met Scopo Atletico Beweegfeestjes

Goochelaar Dennis op je kinderfeestje

Wat je ook kunt doen... een coole goochelaar uitnodigen op je feestje bij jou thuis of ergens anders. Goochelaar Dennis is een enorm ervaren goochelaar die graag shows doet voor kinderen. Hij maakt er een heerlijke goochelshow van, de jarige mag natuurlijk helpen. Ook doet hij een hilarische buikspreek act en gaat hij ballonnen vouwen voor de kinderen.

Goochelaar Dennis op je kinderfeestje

Prinses op je verjaardag: Moana, Elsa of Jasmine

Of wat dacht je van een prachtige en lieve prinses, die ook nog eens geweldig kan zingen? Party Princess Katt Alyssa kan zich transformeren in verschillende prinsessen - dus kies maar wie jouw jarige het allerliefste wil zien.... Moana, Elsa of Jasmine?

Party Princess Katt Alyssa op je kinderfeestje