Een jungle kinderfeestje, hét feestje voor echte dierenvriendjes van alle leeftijden! Hoe leuk is het om je woonkamer te veranderen in een échte jungle voor een beestachtig leuke kinderverjaardag en kinderfeestje!?

Thema kinderfeestje

Ben jij ook zo gek op themafeestjes? Ik wel! Ieder jaar is het weer een uitdaging om een nieuw thema te verzinnen voor de verjaardagen van mijn kinderen! Er zijn dan ook al vele thema’s voorbij gekomen!
Als ik dan een thema verzonnen heb, ga ik ook echt los! Dus niet alleen de versiering, maar alles zie ik graag terug in het thema!
Mijn oog viel dit keer op een jungle kinderfeestje! Ik wil jullie in dit blog graag inspiratie geven om van een verjaardag in dit thema een groot succes te maken! En ik maak jullie het organiseren graag gemakkelijk met onderstaande tips!

Jungle kinderfeestje versiering

Om te starten met de jungle versiering. Dat moet natuurlijk groen, groener, groenst zijn! Je kunt starten met simpele groene vlaggenlijnen en serpentine, maar ga je helemaal los, kijk dan of je grote kunstbladeren of klimop kunt kopen! Bijvoorbeeld deze! Net een echte jungle!

jungle kinderfeestje versiering

Of maak het zelf! Groen papier, het liefst verschillende kleuren groen, een schaar en eventueel sisaltouw om de bladeren te verbinden, meer heb je niet nodig!

zelf jungle versiering maken

Daarnaast moeten er dieren zijn, veel wilde jungle dieren! Dus slingers met jungle dieren, ballonnen met jungle dieren, maar vergeet ook de tafelaankleding niet! Jungle bordjes, servetten, bekertjes en uiteraard het tafelkleed, met het tafelkleed breng je gelijk een groot deel van de kamer in sfeer, dus niet alleen de eettafel, maar ook op de salontafel een jungle tafelkleed! Je zult zien dat je dan echt dé juiste sfeer creëert! Kijk hier voor een ruim aanbod jungle kinderfeestje versiering.

jungle kinderfeestje feestversiering suuskinderfeestjesshop

Taart voor een jungle feestje thema

Geen kinderverjaardag zonder taart! Natuurlijk kun je zelf een taart maken en deze versieren, maar geef je deze klus graag uit handen, bekijk dan eens deze gave jungle dieren stapeltaart! Past perfect bij dit thema! Makkelijk bestellen en thuis laten bezorgen!

jungle kinderfeestje taart gefelicitaart

Activiteiten voor een jungle kinderfeestje thuis 

Met dit complete activiteitenpakket ben je in één keer klaar voor dit feestje! Met als thema ‘jungle speurtocht’.
Je gaat samen met de kinderen op zoek naar de wilde dieren! Maar eerst start je met het knutselen van een knapzak, masker of zonneklep, want deze gaat mee op de spannende speurtocht! Er kan geschminkt worden, kleine spelletjes gespeeld, jullie doen een dierenquiz (waarbij je leuke filmpjes kunt bekijken) en uiteindelijk ontvangt iedereen een diploma! 
Je ontvangt een compleet draaiboek bij dit jungle kinderfeestje en dit alles voor slechts €21,50 voor 10 kinderen!

jungle kinderfeestje activiteiten suuskinderfeestjesshop

Jungle partijtje met échte dieren

Hoe gaaf is het als er ook daadwerkelijk wilde dieren op het feestje aanwezig zijn!? Met dit uilen feestje komt Brigitte naar jullie toe met één of meerdere uilen. Ze leert jullie van alles over deze bijzondere dieren en als hoogtepunt mogen de kinderen op de foto met zo’n grote stoere uil op hun arm!
Een feestje om niet snel te vergeten!
Te boeken in heel Noord-Holland.

jungle kinderfeestje activiteit ajt owls

Jungle thema traktaties

Misschien wil je de kinderen na het feestje nog iets meegeven? Een gevuld uitdeelzakje bijvoorbeeld? Daar gaat vaak iets lekkers en iets leuks in! En uiteraard trekken we het thema door op school! Op school trakteren we natuurlijk ook in het jungle thema! 

Of wat denk je van deze leuke, en tegelijkertijd gezonde traktatie! Speelgoeddiertjes met een rozijnendoosje op hun rug geknoopt! Super leuk en simpel te maken! 

jungle feestje traktatie

En natuurlijk maak je dan een gave uitdeelschaal of -mand versierd met jungle bladeren. Dan is het uitdelen van de traktaties echt een feestje!

Jungle hapjes en drankjes

Hoe leuk is het om leuke hapjes op tafel te zetten die passen bij dit thema! Maak bijvoorbeeld;

  • Tijger staarten, door gesmolten chocolade op soepstengels aan te brengen, dat kan ook met donuts!
  • Maak met zwarte stift tijgerstrepen of panterprint op mandarijntjes
  • Zet een kan groene limonade neer, met een label 'jungle sap' op de kan
  • Vul een kan met water en voeg hier muntbladeren en citroen aan toe 'water uit de jungle'
  • Een bakje druifjes met een kaartje 'slangen eitjes' er voor
  • Een mandje (snoep)bananen 'bananen voor de aapjes'
  • Een bakje snoepkikkertjes 'boomkikkertjes'

snoep kikkertjes jungle hapjes

Ook de jarige job passend in dit jungle thema met een jungle outfit!

Trek de jarige job deze bijzondere dag ook iets beestachtigs aan! Misschien verkleed hij of zij zich graag, dan is een dierenpak natuurlijk heel geschikt, maar wat dacht je van een outfit met een dierenprint! Een jurkje met panterprint of een overhemd met zebrastrepen, een cargobroek met stoere groene sweater is natuurlijk ook gaaf!

Alles geregeld? dan kunnen de uitnodigingen voor het partijtje de deur uit!
En natuurlijk zijn deze ook in het thema! Laat maar komen al die kleine aapjes!

Zijn jullie net als ik helemaal om en kiezen jullie voor dit te gekke jungle thema? 

Maak er dan samen een beestachtig leuk feest van! 
Veel plezier!


Nancy Molenaar - Go-Kids Westfriesland

Dit blog bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via die link naar een webshop gaat en daar iets koopt, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Dat kost jou niets extra en je helpt mij ermee... dank je wel dus!