Januari is alweer lekker op stoom en daarmee het nieuwe jaar. Hoog tijd voor een nieuwe lading KidsTips, waarmee jij leuke uitjes, feestjes en clubs voor je kinderen kunt vinden. Wil je meer? Je vindt het in de Go-Kids agenda en bij de uitjes op onze website.
Veel plezier! Groetjes, Anneke
 
 
 
TheaterTips

Masha en de Beer

Poppentheater voor kleintjes in Theater het Pakhuis op zondag 19 januari: Masha en de Beer (2,5+) door Poppentheater Koekla. Leuk met je ukkepuk!

Roodkapje

In het Nationaal Theaterweekend kun je op 26 januari extra voordelig naar de voorstelling Roodkapje in Schouwburg Het Park - buitenkansje...

Dr. Proktors Schetenpoeder 

Op 26 januari in Theater Het Pakhuis: Marjo Dames met Dr. Proktors Schetenpoeder (6+). Dat kán alleen maar hilarisch zijn toch?

Kikker en het Avontuur

Ook superleuk: Kikker en het Avontuur (4+) van Theater Terra staat op 2 februari in Het Park. Zijn jullie ook zo dol op die lieve Kikker?

Sydney's Circus 

Dol op clowns en circus? In Theater Het Pakhuis komt Chris Champion jullie op 2 februari vermaken met Sydney's Circus (4+) - een bruisende familieshow!

Alice in Wonderland

Het Postkantoor in Bovenkarspel heeft op 9 februari Alice in Wonderland (4+) op het toneel staan - natuurlijk naar het beroemde verhaal van Lewis Caroll.

Het Zandkasteel - Piratenboot

Koning Koos, Prinses Sassa en Toto komen op 9 februari naar Het Park met de voorstelling Het Zandkasteel - Op de Piratenboot (2+). Top voor kleintjes!

De Wensappel

Op 9 februari in Theater Het Pakhuis: Lappie Lamstok met de poppenvoorstelling De Wensappel (3-9 jaar) - over Tatoe de Tovenaar.

Sjaan en de maan

Het Zoldertheater komt op 16 februari naar Het Pakhuis met de voorstelling Sjaan en de Maan (4+):  toneel, poppenspel en liedjes. Leukkkk!

Het verdwenen ijsje

Deze coole poppen zijn van Remco Theater-Kunst, die op 23 februari de voorstelling Het Verdwenen IJsje komt spelen in Het Pakhuis.

Peter en de Wolf

Ken je het sprookje Peter en de Wolf? De Dansonderneming maakte er een dansvoorstelling van en komt deze op 1 maart  in Het Pakhuis aan jullie laten zien.

Nog véél meer in Het Park

In Schouwburg Het Park staan nog véél meer jeugdvoorstellingen op het programma: kijk maar eens hoe leuk allemaal - op tijd boeken hè....
Club- & LesTips

Schaatsles in Hoorn

Wil jouw kind (beter) leren schaatsen? Denk eens aan de vakantie schaatslessen in de voorjaarsvakantie op IJsbaan De Westfries - lekker intensief!

Telekids MusicalSchool

Wist je dat je in Alkmaar musicallessen kunt volgen van de Telekids Musicalschool? Zo komt talent naar boven met wie weet wat voor een toekomst....

Zeemeermin zwemles

Hoe cool is het om te leren zwemmen als een zeemeermin (of haai voor de boys)? Dat kan bij zwembad De Waterhoorn - en ze hebben nog veel meer zwemlessen.


Nog véél meer clubs voor kinderen in de regio Westfriesland!

FeestjesTips

Schaatsfeestje bij De Westfries

Zolang de ijsbaan open is kan het nog... een cool schaatsfeestje vieren! En zolang Frozen 2 draait kan het heerlijke Frozen 2 feestje zijn met film én schaatsen!

Jarig op een écht kasteel!

Kasteel Radboud is natuurlijk een magische plek voor feestjes. Vier een Ridders- of prinsessen feestje in dit geweldig kindvriendelijke kasteel!

Pannekoeken en bijen 

Is jouw jarige dol op pannenkoeken? Dan is dit een top partijtje pannenkoeken smullen én een rondleiding door de imkerij van het Pannenkoekenstation.

Feestje met uilen

Hoe tof is het als er echte uilen op je feestje zijn? ATJ Owls komt graag langs met haar uilen voor een heus uilenfeestje bij jou thuis of waar jij maar wilt.

Zwemfeestje in De Waterhoorn

Zwemmen op een kinderfeestje is altijd een hit bij de kinderen - bij De Waterhoorn hebben ze een fijn arrangement met zwemmen en smikkelen.
 

Nog véél meer kinderfeestjes in de regio Westfriesland!

Alle feestjes! ►