Ik heb nieuws lieve mensen... ik ga jullie verlaten! Dat is heel gek om op te schrijven, want de afgelopen zes jaar - sinds 1 april 2016 - heb ik heel veel met jullie gedeeld. Af en toe iets persoonlijks, meestal zoveel mogelijk toffe tips voor dingen die je kunt gaan doen met je kinderen in de regio Zaanstreek-Waterland.

Daar begon het mee, pas later volgde Westfriesland. En zelfs nog vier andere regio's in Noord-Holland. Die andere regio's beheer ik nu al niet meer. En vanaf 1 juli, volgende week vrijdag dus, ben ik ook niet meer 'de vrouw achter Zaanland & Westfriesland'. 

Tijd voor een volgende stap

Met heel veel plezier heb ik al die leuke tips voor jullie verzameld en met jullie gedeeld. Alleen zijn mijn jongens inmiddels 15 en 17 jaar, niet meer de leeftijd voor Go-Kids activiteiten. Ik ben dan ook toe aan een volgende stap en draag m'n regio's over. Een stap die me gelukkig wél bij Go-Kids houdt! Ik blijf dus - ook op Facebook - gewoon 'Anneke Go-Kids'!

Anneke van Go-Kids

Charlotte neemt Zaanland & Westfriesland over

Dit besluit is nog vrij vers. Toen ik het deelde met mijn collega's in het land bleek Charlotte - die ook de eerder genoemde andere vier regio's al beheert - graag aan de slag te willen gaan met Zaanland & Westfriesland. Ideaal natuurlijk: een ervaren collega die precies weet hoe alles werkt bij Go-Kids. De afspraken waren snel gemaakt, op 1 juli neemt zij deze twee laatste regio's van me over. Dan ben ik 'regiovrij' - wel een vreemd idee.

Go-Kids is nu in heel Nederland actief!

De Go-Kids organisatie is sinds mijn start enorm gegroeid: Zaanland was de 9e regio, inmiddels hebben we er... 26 geloof ik... met volledige landelijke dekking zodra Groningen en Tilburg live zijn. Hoe gaaf! Prachtige timing ook, want Go-Kids bestaat in 2022 alweer 10 jaar.

Prachtig team om ouders te inspireren

In het hele land zijn fantastische mensen (vooral vrouwen, plus één man) hard aan het werk om ouders van kinderen tot 12 jaar te voorzien van inspiratie op allerlei vlakken. Uitjes, kindvriendelijke restaurants, overnachtingen, winkels, clubjes, opgroei-adresjes, kinderfeestjes, evenementen en nog veel meer... Een club om trots op te zijn. En die club, daar blijf ik dus gelukkig wél bij!

Go-Kids teamdag 2021

Collega's helpen en landelijke projecten

Ik ben zo blij dat ik op landelijk niveau mag blijven helpen om Go-Kids nog veel verder te brengen. M'n collega's mag gaan ondersteunen met mijn ervaring en expertise op het gebied van content en SEO. Landelijke projecten mag oppakken en landelijke relaties van dienst zijn. Ik heb er enorm veel zin in!

Social media, nieuwsbrieven en website voor ouders in het hele land

Ik blijf voor Go-Kids wel ook actief op social media en met nieuwsbrieven, alleen dan ... landelijk. Het lijkt me superleuk als jij me op de landelijke accounts wilt volgen - ga je wel doen toch?

Toegegeven - daar gebeurt nog niet zo veel op dit moment, maar daar komt snel verandering in! Ook houd ik me bezig met het nieuwe landelijke stuk van de website, heb je dat al gezien? Kortom: ik ga me niet vervelen en jullie komen me op die kanalen nog héél lang tegen.

Winactie met WachtVerzachters als afscheid

In de afgelopen 6 jaar heb ik talloze regionale agendapunten, Facebookberichten en Instagramposts geplaatst, mailtjes beantwoord en mails verstuurd. Ontelbare winacties gedaan ook.

Het zal wel even wennen zijn om dat niet meer voor Zaanstreek-Waterland en Westfriesland te doen. Begin dit jaar heb ik ook nog mijn eigen product gelanceerd - los van Go-Kids, wel voor ouders en kinderen: de (al zeg ik het zelf) superleuke WachtVerzachters. Daarvan ga ik er nu 6 onder jullie verloten (voor elk jaar één), een laatste winactie als afscheid van m'n regio's. Doe je mee met mijn afscheids-winactie?

Winactie WachtVerzachters - Go-Kids

Ja, ik doe mee!

Heel veel liefs,

Anneke