Kinderclubs in Westfriesland

Zoek je een leuke club voor jouw kind - als leuke vrijetijdsbesteding in Purmerend of Waterland? 
Wij hebben heel wat toffe ideetjes voor je!

Groene vingers in Spierdijk

In de prachtige tuin van Rebekka in Spierdijk is een heuse kindertuinclub aanwezig. Kinderen vanaf 7 jaar, leren hier alles over de tuin. Vindt jouw kind het heerlijk om in en mét de natuur bezig te zijn en geniet het van lekker in de tuin rommelen? Check dan de Kindertuinclub!

De Kindertuinclub in Spierdijk

Kindertuinclub!

Op ballet in Hoorn

Balletles - heel veel kinderen dromen ervan. Dus waarom niet een keer uitproberen? Misschien heb jij wel een ballet-talentje in huis, hoe mooi zou dat zijn? Bij de Hoornse Balletschool kunnen kindjes al vanaf 2,5 jaar lessen volgen. Hoe leuk is dat?

Peuterdans bij De Hoornse Balletschool

De Hoornse Balletschool

Muziekles proberen - actietarief!

Een muziekinstrument leren spelen - zó gaaf als je kind dat kan. Voor nu en zeker ook voor later. De Muziekunie geeft muzieklessen op allerlei plekken in Westfriesland én heeft een speciale actie voor introductielessen. Kun je mooi voordelig proberen!

Introductie muziekles bij de Muziekunie Westfriesland

Actie van de Muziekunie

Ninja avonturen beleven

Voelt jouw kind zich een echte ninja? Of zou hij/zij dat graag willen zijn? Check dan de Ninja lessen van de Ninja Academie! Die worden o.a. gegeven in Zwaag en zijn superleuk: ze beleven in een serie lessen een heel avontuur en leren ondertussen allerlei vaardigheden: lichamelijke maar ook sociale skills.

Ninja lessen in Hoorn / Zwaag

Leren paardrijden in Hoogwoud

Stal Hoogwoud is een klein paardensportcentrum waar kinderen van alle niveaus terecht kunnen voor een degelijke basis rijvaardigheid en kennis over paarden. Kinderen leren hun eigen mogelijkheden en wensen ontwikkelen door op een leuke veelzijdige manier met paarden bezig te zijn. 

Manege Stal Hoogwoud

Rijlessen voor kids

Zeilles voor kinderen in Medemblik

Bij watersportvereniging Bestevaer leren kinderen vanaf 8 jaar zeilen op de woeste golven van het IJsselmeer. De lessen vinden plaats vanaf de vereniging op de Vooroever in Medemblik.

Zeilles voor kinderen bij wsv Bestevaer in Medemblik

Leren zeilen!