Kinderfeestjes vieren is een van de leukste dingen die er zijn! Je kind leeft hier vaak naar uit en beleeft een dag van zijn zijn/haar leven met vriendjes en vriendinnetjes. Toch probeer je er elk jaar weer een leuk en vernieuwd feest van te maken. En dat is soms best lastig.

Kinderfeestjes ideeën

Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes in de omgeving hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio gelijk zien wat er mogelijk is. Alles is samengevat met de mogelijkheden van Noord-Holland bij elkaar, maar uitgesplitst per regio. Zo kan je kijken of je iets in de buurt of wellicht iets wat verder weg wilt organiseren!

De leukste kinderfeestjes!

 

Een kinderfeestje te organiseren? Wat dacht je van een feestje thuis? Zeker in deze coronatijd met al die maatregelen is het wel zo prettig om in je eigen huis de verjaardag van jouw zoon of dochter te vieren... Er zijn superveel mogelijkheden om er een top partijtje van te maken - ik zet er 5 op een rij voor een kinderfeestje thuis in de Zaanstreek, Waterland, Purmerend of Westfriesland.

1. Complete feestbox huren

Het is natuurlijk ideaal als je een compleet pakket aan spullen hebt voor het feestje. Daarvoor kun je fantastische feestboxen huren bij Pippipartijtjes in Hoorn. Ze kunnen niet verstuurd worden, zo uitgebreid en goed gevuld zijn de boxen. Bovendien wil je de fijne uitleg van de bevlogen Estha en Bibi erbij niet missen, dus ga je naar Hoorn om het op te halen (en weer terug te brengen). Ze hebben wel 13 thema's om uit te kiezen!

Feestbox huren voor kinderfeestje thuis

Check die themaboxen!

2. Circus Kristal komt naar je toe

Bij Circus Kristal in Amsterdam-Noord kun je een geweldig circusfeestje vieren in hun eigen circustheater. Maar als je wilt kunnen ze ook naar jou komen: jij zorgt voor een tafel en stoelen, zij zorgen voor de rest. Zeker weten een succesnummer!

Circusfeestje bij Circus Kristal in Amsterdam\

Feestje met Circus Kristal

3. Prinses of mascotte bij je thuis

Hoe geweldig is het voor jouw jarige als de favoriete prinses of mascotte op bezoek komt tijdens het kinderfeestje? Blijer kun je de kinderen natuurlijk niet maken... en er kan nog veel meer bij Kidsmoment. Schmink, decoratie, een pony... kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is!

Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van prinsessen,(bijvoorbeeld Elsa), superhelden, mascottes en clowns.  Schmink & Glittertattoo   Pony ritjes voor kinderfeestjes of evenementen   Creatieve Kinderfeestjes.   Kinderfeestjes aan huis.   Kinderworkshop’s zoals parfum, sieraden of slijm maken, cupcakes en taartjes versieren.  Kids beautyfeestje / Kids beauty Spa   Kids corners voor zowel particulieren als zakelijk events  Taarten, Sweets en Gebak op maat   Candy table / Sweet table / Snoepbuffet, prinses inhuren, prinsessenfeestjes

Alles over Kidsmoment

4.  Confetti per mail

Ken je Confetti per mail al? Daarmee regel je heel gemakkelijk een superfeestje thuis! Je krijgt een volledig uitgewerkt draaiboek in de mail, maar ook een toegangscode voor een speciale website. Vanuit die website krijgen de kinderen verhaal en opdrachten voorgeschoteld, jij hoeft eigenlijk niets te doen. Superfijn voor jou én superleuk voor de kinderen!

Draaiboek en begeleidende website voor een feestje thuis

Superhandig en voordelig

5.  Uilen op bezoek

Dit is echt een bijzonder feestje, fantastisch voor kinderen die van dieren houden. Brigitte komt met één of meer uilen naar je toe en laat de kids met deze mooie vogels kennismaken. Ze vertelt van alles, er zijn uilenballen, knopen en natuurlijk een uil op de armen!

Uilenfeestje met ATJ Owls in Westfriesland

Uilenfeestje