De Muziekunie begint het nieuwe jaar goed; met proeflessen gitaar en ukelele voor kinderen. Deze korte cursussen worden gegeven door Jesper Huisman. Hij is gitarist en één van de vakleerkrachten muziek voor de basisschool.

Met veel enthousiasme geeft hij elke week les op verschillende basisscholen in de regio. Misschien heb je Jesper en zijn gitaar al eens ontmoet en dacht je: dat wil ik ook kunnen spelen… Grijp dan nu je kans!

Gitaar en Ukelele voor kinderen

Kinderen van 8 tot 12 jaar die graag eens een instrument zouden willen bespelen, zijn van harte uitgenodigd voor de proeflessen gitaar of ukelele. De 6 wekelijkse lessen worden gegeven in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof.

Meer over deze lessen bij de Muziekunie

De lessen starten op donderdag 3 februari en duren ieder 45 minuten. Om 15.30u begint de gitaargroep en om 16.15u is de ukelelegroep aan de beurt. We houden de lesgroepen bewust klein, zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt. Alle kinderen maken kennis met het instrument door middel van leuke oefeningen.

Lekker muziek maken in Wervershoof

Jesper werkt spelenderwijs aan een goede techniek maar vindt plezier het allerbelangrijkste. De kinderen zien snel resultaat van hun inzet: kijk eens wat ik al kan! 

Gedurende de cursus krijgen alle kinderen een gitaar of ukelele in bruikleen van De Muziekunie. Dat betekent dat er ook thuis geoefend kan worden. De serie van 6 proeflessen, inclusief instrumenthuur, kost € 42,50 per persoon.

Snel aanmelden!