Kom met de hele familie op avontuur en draai mee met Radman! 

Ben je ook zo dol op de kermis in de stad? Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 mei komt er een 18 meter hoog reuzenrad op het plein voor Schouwburg Het Park te staan. In samenwerking met Schippers & Van Gucht en Het Zuidelijk Toneel presenteren wij: Radman

Het verhaal van Radman

Schippers & Van Gucht, Het Zuidelijk Toneel en Het Park slaan de handen ineen en brengen een unieke muzikale theaterbeleving voor iedereen, van jong tot oud, van cultuurliefhebber tot kermisfanaat, met als decor jouw eigen stad. Hoe zie jij de stad voor je? Tijdens het ritje in het reuzenrad luister je met een koptelefoon naar het verhaal van 'Radman'. Hij fluistert je tijdens het ritje geheimen in het oor van wat hij ziet en hoort, ook de dingen en mensen die ons vaak onopgemerkt blijven...

Met muziek van The Colorist Orchestra en de warme stem van de Belgische acteur Jan Bijvoet die het verhaal, geschreven door Gerda Dendooven, vertelt, is een ritje in een reuzenrad nog nooit zo bijzonder geweest!

Iedereen is welkom

'Radman'* is toegankelijk voor alle leeftijden. Voor kinderen vanaf 7 jaar is het verhaal echt goed te volgen, voor jongere kinderen is het vooral een spannend ritje in een reuzenrad! Kinderen onder de 1.20 meter mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het reuzenrad in. Koop een gondelticket voor €20 (2 volwassenen en 2 kinderen óf 3 volwassenen). Het is ook mogelijk om een soloticket te boeken voor €10 per persoon.

Het plein is gezellig gevuld tijdens het weekend. Er staat ook een draaimolen voor de kleintjes. Een ritje in de draaimolen is eenvoudig bij te reserveren, maar ook los te kopen tijdens het weekend. Per ritje betaal je €1 en voor 6 ritjes betaal je €5.

*Exclusief drankje

Gaan jullie ook naar Schouwburg Het Park?

Lijkt het je wat voor jouw kids, samen naar deze voorstelling in Schouwburg Het Park in Hoorn? 

De voorstelling speelt de volgende dagen en tijden:

  • Vrijdag 13 mei van 14:30 tot 20:30.
  • Zaterdag 14 mei van 10:30 tot 18:00.
  • Zondag 15 mei van 12:00 tot 17:00

Klik op de knop hieronder voor meer info en het bestellen van tickets!

Info & Tickets

De leukste uitjes en feestjes
in Westfriesland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips