Musical: Masha en de Beer Live! (2+) in Schouwburg Het Park

Musical: Masha en de Beer Live! (2+) in Schouwburg Het Park

Masha komt naar Schouwburg Het Park in Hoorn met de Van Hoorne familiemusical Masha en de Beer Live! Heerlijk met je kleine kids vanaf 2 jaar!

Over Masha en de Beer Live!

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Komen jullie ook naar Masha in de Het Park?

Willen jullie Masha en de Beer Live! ook gaan zien in Hoorn? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van Schouwburg Het Park

Kosten tickets€ 19,50 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!