Kerstbrunch bij het Pannenkoekenstation

Kerstbrunch bij het Pannenkoekenstation

Pannenkoekenstation de Bijenstal in Opperdoes organiseert tweede kerstdag een gezellige middag voor jong en oud. Een kerstbrunch met allerlei lekkers, een gezellige Kerstwandeling, een pannenkoekenbuffet, spelletjes, kleurwedstrijd en natuurlijk de modelspoorbaan. Dát wordt een leuke tweede Kerstdag met je gezin!

Gezellige kerstwandeling door Opperdoes

De middag begint om 12.00 uur met koffie, warme chocomel of limonade geserveerd met appfelstrudel. Vanaf 12.15 uur kunnen jullie meedoen aan een gezellige kerstwandeling door het pittoreske dorp Opperdoes. Deze wandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Pannenkoekenbuffet en spelen in het Pannenkoekenstation

Vervolgens is er een heerlijk pannenkoekenbuffet in het Pannenkoekenstation. In ons pannenkoekenrestaurant kunnen jullie voor en na het pannenkoekenbuffet oud Hollandse spelletjes spelen. Bij mooi weer kunnen de kinderen lekker buiten spelen, o.a op de air trampoline. 

Kleurwedstrijd en modelspoorbaan

Er is een speciale kleurwedstrijd voor kinderen en natuurlijk kunnen jullie de modelspoorbaan bezoeken. Dit is de grootste baan van Nederland! Er is een speciale kerstmodelspoorbaan voor kinderen.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids Westfriesland!