Efteling Musical: Sprookjessprokkelaar (6+) in Schouwburg Het Park

Efteling Musical: Sprookjessprokkelaar (6+) in Schouwburg Het Park

De Efteling Sprookjesmusical De Sprookjessprokkelaar komt naar Schouwburg Het Park in Hoorn - voor kids vanaf 6 jaar. Naar het boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje.

Over de Sprookjesmusical De Sprookjessprokkelaar

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? 

Komen jullie ook naar deze Efteling Musical in Het Park?

Willen jullie deze Sprookjesmusical ook gaan zien in Hoorn? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van Schouwburg Het Park. Er zijn twee voorstellingen: één om 13.30 uur en één om 16.00 uur.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!