Stal Oostwal in Broek in Waterland: uitjes, feestjes & kampen

Bij Stal Oostwal in Broek in Waterland hebben de kids een toptijd met pony's of stoere trial bikes. Als uitje tussendoor, als kinderfeestje of als zomerkamp... het kan allemaal! 

Uitje met kinderen

Wil je gewoon iets leuks gaan doen waarbij de kids zich heerlijk vermaken? Je kunt bij Stal Oostwal een uitje reserveren (doe dat wel minimaal 24 uur van tevoren!), waarbij je kunt kiezen uit:

  • Wandelen met pony
  • Trial bike Experience

Uitje bij Stal Oostwal

Wandelen met een pony

Heerlijk wandelen met je kinderen - maar dan met een pony erbij... dat is superleuk! Eerst ga je samen met de kids de pony borstelen en knuffelen. Daarna gaan jullie samen lopen in de bak van Stal Oostwal. Of je gaat buiten in de de Volgermeerpolder lopen, dan natuurlijk met begeleiding.

Alles over Wandelen met pony

Trial bike Experience

Heeft jouw zoon of dochter weleens op een trial bike (een elektrische crossfiets) gereden? Mooi tijd om het te leren! Dat kan met een losse les: eerst instructie en dan zelfstandig rijden op het parcours van Stal Oostwal. 

Alles over de Trial bike Experience

Naast wandelen met de pony en de Trial bike Experience kunnen de kids op het erf van Stal Oostwal ook nog heerlijk spelen.

Kinderfeestje in Broek in Waterland

De pony's en trial bikes worden natuurlijk ook ingezet voor de leukste kinderfeestjes. Dat zijn volledig begeleide feestjes met leuke activiteiten en natuurlijk lekker smullen. Helemaal verzorgd, wat wil je nog meer?

Ponyfeestje bij Stal Oostwal

Trial bike feestje

Ponyfeestje bij Stal Oostwal

Vakantiekampen met pony's of allerlei stoere activiteiten

In de schoolvakanties is het extra gezellig bij Stal Oostwal: die staan in het teken van kampdagen. Dan komen de kids niet even voor een uitje of feestje, maar zijn ze de hele dag onder de pannen en vermaken ze zich met de pony's of met trial biken - en  natuurlijk nog veel meer superleuke activiteiten. 

Het allerleukste is als ze de hele week meedoen: dan maken ze alles mee en doen ze alle coole dingen die de begeleiding van de kampen bedacht heeft. Losse dagen meedoen kan ook. En nog stoerder: blijven slapen in tenten tijdens de zomerkamp weken!

Alles over het ponykamp

Alles over het trial bike kamp

Trial bike kampen bij Stal Oostwal

Log In