Volop vertier voor kinderen op 50ste editie Vakantiebeurs

Wateractiviteiten, virtual reality én Kaj van der Voort

Vakantie vieren willen we allemaal. Het liefst zo vaak en zo lang mogelijk. Zijn we weer thuis, dan raken we niet uitgepraat over de prachtige stranden, de mooie momenten met de kinderen en al het fijne entertainment op onze vakantiebestemming. En wat te denken van de voorpret; het maken van de plannen voor de volgende vakantie. De Vakantiebeurs in Utrecht is van 16 tot en met 19 januari hiervoor de uitgelezen plek. Een uniek uitje voor het hele gezin, want ook kinderen kunnen op avontuur.

Jaarbeurs vakantiebeurs banner

Duiken in een duiktank, zeillessen volgen in een enorme waterbak, kajakken, suppen; jonge watersportliefhebbers en waterratten vermaken zich opperbest op de 50ste editie van Vakantiebeurs. Avonturiers gaan op ontdekkingstocht via de kidsroute, stappen in het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond – met uitzicht over ‘heel Zuid-Europa’ – en abseilen in de Kamperen aan de Kust Zone. Terwijl papa en mama zich laten informeren over de mooiste campings in de Franse Pyreneeën, wagen de kids zich aan een acht meter hoge klimmuur.

 

Virtueel wandelen door het bruisende New York, zwemmen met haaien, wandelen door de jungle en op safari zonder af te reizen naar een ander continent; in het Virtual Reality Straatje kan het. In zogeheten 9D-virtualrealitystoelen bedwing je zelfs per boot de Grand Canyon en ontdek je de exotische bestemming Guam. Per achtbaan raas je door de jungle, door piramides en een verlaten goudmijn in de Amerikaanse woestijn. Reisaanbieder TUI installeert een heuse escaperoom.

 

Vakantiebeurs heeft ook een eigen Kids Club waar op alle dagen van de beurs geknutseld en in een minidisco gedanst wordt. Kinderen maken kennis met vakantiemascottes als Bollo en Koos Konijn, terwijl op zondag 19 januari de Kids VakantieMascotte Award 2020 wordt uitgereikt door niemand minder dan kinderidool - zanger en voormalig lid van boyband B-Brave - Kaj van der Voort. Lees er -HIER- meer over.

Jubileum: 50 Jaar Vakantiebeurs
De 50ste verjaardag van Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt onder meer tussen hal 7 en hal 12 een festivaltent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfushow, sambadansers en een travelpubquiz. Kortom: entertainment verzekerd. Meer over Vakantiebeurs 2020 lees je in dit bericht.

Log In