Regio Utrecht & Amersfoort info

Welkom op Go-kids Utrecht & Amersfoort

Leuk dat je onze pagina bezoekt! Hier begint jouw zoektocht naar het leukste kindvriendelijke uitje! Daarnaast vind je ook blogs, kinderfeestjes, clubs én agenda-tips om eropuit te gaan of te winkelen.

Eropuit met kids!

Een dagje weg met de kinderen. Hoe leuk is dat? Wij hebben de leukste uitjes in de regio Utrecht & Amersfoort voor jullie verzameld. Of je nu van buitenactiviteiten of van binnenspeeltuinen houdt, je vindt ze hier!
Eropuit

Wat ga jij doen vandaag?

Wil je weten wat er de komende dagen te doen is in de buurt? Bekijk dan onze agenda!
Agenda

Sport & hobby

Naast school zitten veel kinderen op sportclubs of zijn ze lid van een muziekvereniging. Wij hebben veel tips en leuke clubs op onze website staan. 
Sport & Hobby

Blogs

Regelmatig schrijven we blogs over leuke uitjes die we zelf getest hebben, of reviewen we producten.  Ook hebben we vaak tips over verschillende onderwerpen en opvoedkwesties. Lees onze nieuwste blogs!
Blogs

Feest vieren!

De verjaardag van de kinderen is toch altijd erg bijzonder. Kids kijken er naar uit en als ze op de basisschool zitten is er ook niets leuker dan het vieren van een kinderfeestje. Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje of een kinderfeestje thuis? Er zijn veel verschillende opties om er een leuke middag van te maken!
Kinderfeestjes

Vakantie!

Op vakantie gaan met de kinderen is natuurlijk hartstikke leuk. Wist je dat er ook in onze regio leuke campings, parken en overnachtingsplekken zijn? 
Overnachten

Kindvriendelijke restaurants

Uit eten met kinderen, hartstikke leuk! Het wordt nog leuker als een restaurant kindvriendelijk is. Is er een verschoonplek of een kindermenu? Kunnen de kinderen spelen, mogen ze rondlopen in het restaurant en is er een magnetron? Zo wordt uit eten gaan met kinderen extra leuk!
Eten & Drinken

Shoppen

De kinderen groeien snel uit hun kleding en hebben qua speelgoed steeds andere behoeften. Wij hebben leuke winkeltips op een rijtje gezet.
Winkelen

Voordelige uitjes

We hebben verschillende deals verzameld om je leuke uitje net iets voordeliger te maken! Ook hebben we regelmatig winacties op deze pagina. 
Deals & Winacties 

Regio Utrecht & Amersfoort

In de regio vallen onder andere de plaatsen Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Utrecht, Maarssen, Breukelen, Vinkeveen, Mijdrecht, De Bilt, Bilthoven, Soest, Soesterberg, Maarn, Doorn, Driebergen, Zeist, Leusden, Amersfoort, Rhenen en Veenendaal.
Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van alle uitjes en leuke tips in deze bruisende regio? Schrijf je dan in voor de tips!
Ontvang toffe tips!

Heb je leuke tips of wil je samenwerken? Stuur dan een mail naar lianne@go-kids.nl.

Log In