Op kraamvisite bij de lammetjes in de provincie Utrecht

Er zijn weer lammetjes! En wat is er nou leuker dan met het hele gezin op kraamvisite te gaan bij deze snoezige beestjes. Knuffelen, kijken en soms kan je er zélfs een adopteren! In de regio Utrecht & Amersfoort zijn er genoeg plekjes waar je lekker kunt genieten van deze schattige lammetjes. De leukste adresjes deel ik hieronder graag met jou. 

Geertje's Hoeve Haarzuilens

Hier kun je lekker met de dieren knuffelen. Er zijn pony's, koeien, konijnen en nog veel meer lieve dieren. En natuurlijk zijn de lammetjes ook hier geboren.
De entree is gratis. Te bezoeken op woensdag tot en met zondag.
Er worden vele leuke activiteiten op deze boerderij georganiseerd. Reden genoeg dus om eens een kijkje te komen nemen. En heb je zin in een lekkere lunch of een kop thee? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Kinderboerderij Knuffelweide Amerongen

Kom heerlijk lammetjes knuffelen bij deze knusse kleinschalige boerderij. Voor de aller kleinsten is er een speelweide aanwezig.

Schaapskooi Heidestein

Op het open veld bij de Schaapskooi lopen de heideschapen. Het hele jaar door worden hier vele leuke activiteiten georganiseerd. Zoals natuurlijk de lammetjeskijkdagen in het voorjaar. Volg vanaf de ingang aan de Prinses Margrietlaan in Zeist de bordjes ‘Schaapskooi’. Op zondag geopend van 13.30 – 16.30 uur en tijdens de schoolvakanties op op zaterdag van 13.30 - 16.30 uur.

Stadsboederij de Vosheuvel

Ook hier is het voorjaar alweer in volle gang! De lammetjes zijn geboren en daardoor is het een gezellige drukte op de boerderij. Kom gezellig de lammetjes knuffelen. Maar natuurlijk zijn hier ook genoeg andere dieren die graag wat aandacht krijgen. Toegang is gratis.

Kinderboerderij Otterspoor

Ook op de kinderboerderij in Maarssen zijn weer jonge dieren te vinden! De kinderboerderij is 362 dagen per jaar geopend en gratis toegankelijk!

Boer Bert in Woerden

De eerste lammetjes bij Boer Bert zijn geboren? Ga je ze bekijken als de shop open is? Op vrijdagmiddag en zaterdag ben je van harte welkom!

 

 

 

 

Log In