Nationale complimentendag


Geef jij iemand wel eens een compliment en krijg je zelf wel eens iets leuks over jezelf te horen? Het klinkt zo vanzelfsprekend dat je iemand complimenteert, maar in de praktijk blijkt dat we dit eigenlijk veel te weinig doen. En dat terwijl het zo makkelijk is en je er iemand zo blij mee kan maken! 

Vrijdag 1 maart is het Nationale Complimentendag en dit is natuurlijk het moment om iemand een complimentje te geven, maar ook de rest van het jaar is dit natuurlijk mega belangrijk! Om je hierbij te helpen heeft Go-Kids een te gekke Complimentenposter gemaakt. Hang de poster op in de klas of bij je (sport)vereniging en laat iedereen een compliment afscheuren en geven aan een ander kind. Zorg natuurlijk wel voor de nodige begeleiding, zodat je zeker weet dat iedereen een compliment krijgt. 

Of geef de poster een mooi plekje in huis en geef elkaar wekelijks een compliment. 

Nu we toch bezig zijn wil ik graag mijn compliment geven aan alle volgers van Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort: fantastisch om te zien hoe enthousiast jullie zijn en hoe leuk jullie elke keer weer reageren op de vele berichtjes. Dat maakt het delen van uitjes en andere activiteiten nog leuker! Dank jullie wel.  

Nationale Complimentendag 1 maart 2019

Download nu de poster! Poster Algemeen.pdf


Log In