Kindvriendelijk vakantie vieren op de Utrechtse Heuvelrug 2020

Ook voor de regio Utrecht en Amersfoort staat over niet al te lange tijd staat de zomervakantie week voor de deur. In deze gekke Corona tijd zal de vakantie iets anders dan anders zijn. We weten nog niet of we buiten Nederland wel op vakantie kunnen, maar gelukkig weten we al wel dat het sanitair vanaf 1 juni op de campings weer open mag en dat de vakantieparken dan ook hun deuren weer mogen openen.

Hoogstwaarschijnlijk blijven we dit jaar dus allemaal thuis. Maar niet getreurd, want de regio Utrecht en Amersfoort is prachtig! 

Wat is elk allemaal te doen rondom Austerlitz, Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Doorn en Driebergen?

Hier vind je de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig gebied waar het heerlijk toeven is. Je vindt er de rust en de prachtige natuur zoals de uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en rivieren. Heerlijk voor ouders, maar ook voor kinderen. Kinderen kunnen zich op de Utrechtse Heuvelrug uitleven en tot rust komen een natuurlijke omgeving. De Utrechtse Heuvelrug biedt veel recreatie. Ga lekker zwemmen bij het Henschotermeer, en loop één van de vele gemarkeerde kindvriendelijke routes.

Campings en kindvriendelijke vakantieparken rondom de Utrechtse Heuvelrug

Het Utrechtse landschap biedt de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke vakantie middenin de natuur. Geniet hier van de rust. Er zijn vele kindvriendelijke campings en vakantieparken. Zo is er een vakantiepark aan het prachtige Henschotermeer, en vind je in dit gebied vele campings. Neem maar eens een kijkje bij onze categorie overnachten. Alles wat je hier vindt is uiteraard kindvriendelijk.

Log In