Landelijke Kindermuziekweek

Vanaf 5 tot en met 14 april 2019 vindt de eerste landelijke Kindermuziekweek plaats van Nederland. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders kunnen zowel luisteren naar muziek als actief meedoen met workshops, leuke voorstellingen, meezingen met Kinderen voor kinderen, of instrumenten maken van afval. Ontzettend leuk om te doen en ook nog eens heel erg goed voor je ontwikkeling.

Met kinderconcerten en jeugdvoorstellingen overal in het land kan ieder kind van live muziek genieten, zowel op school, en het kinderdagverblijf als in het theater, de muziekschool en concertzaal. Meer info op de website www.kindermuziekweek.nl

Bij Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort houden we je op de hoogte van dit muzikale evenement! Check de Go-Kids agenda voor alle leuke uitjes tijdens de Kinderen Muziek Week.

Waarom een Kindermuziekweek? 

Kinderen en muziek zijn een bijzonder vruchtbare combinatie. Luisteren naar muziek en zelf muziek maken is niet alleen leuk, het stimuleert het kinderbrein ook in de ontwikkeling. 

De Kindermuziekweek is een initiatief van Concert- en congresgebouw de Doelen, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Concertgebouw, TivoliVredenburg, philharmonie zuidnederland, Prinses Christina Concours, Muziekgebouw Eindhoven, Méér Muziek in de Klas, Bureau Vanaf2, Orkest van het Oosten, Stichting Kunstzinnig Vorming Rotterdam (SKVR) en het Nationale Opera en Ballet.

 

Log In