Hemelvaartsdag

De kinderen hebben een lang weekend vrij tijdens Hemelvaartsweekend. En er is meer dan genoeg te doen! Ga jij eropuit met de kids op Hemelvaartsdag?

Activiteiten in de agenda!

Dauwklimmen bij Klimbos Nederland

Zijn jullie altijd vroeg uit de veren? Dan is dit een topactiviteit! Op Hemelvaartsdag kun je al vanaf 7:30 uur terecht bij Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche om hoog de bomen in te gaan!
Dauwklimmen

Dauwklimmen-Klimbos-Nederland

Kasteel de Haar

Het Chatelet van Kasteel de Haar is dit jaar eenmalig opengesteld. Met een ticket tot het kleine kasteel krijg je ook toegang tot Kasteel de Haar en de prachtige kasteeltuinen. Kinderen kunnen op zoek naar het verwenen diamanten collier met de speurtocht die klaar ligt. 
Chatelet

Jumping World Nieuwegein

Vanaf 26 mei kunnen kinderen zich uitleven op Jumping World in Nieuwegein. Er staan maar liefst 10 springkussens naast Winkelcentrum Hoogzandveld.
Jumping World Nieuwegein

jumping-world-nieuwegein

Carnaval Apestad IJsselstein

Zin in een leuk feestje? Op Hemelvaartsdag (26 mei) is dit jaar de grote optocht van Apestad in IJsselstein. Vanaf 12:30 uur trekt de optocht met ruim 50 praalwagens de stad door. Kindercarnaval is op vrijdag 27 mei in de IJsselhal in IJsselstein. 
Carnaval

Naturegame: eropuit in de natuur

Wil je liever de natuur in? Maak dan een leuke wandeling met Nature Game! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere typerende natuurgebieden en maak je opdrachten. Leuk en leerzaam voor het hele gezin!
Naturegame

The passion Hemelvaart

Na een succesvolle Passion met Pasen wordt er ook een passion op Hemelvaartsdag (26 mei) uitgezonden. Hierbij maak je kennis met het verhaal van Hemelvaart.
Het wordt uitgezonden om 20:30 uur op NPO 1. 
The Passion

Steppen

Hoppaaa! Foodtruckfestival

Tijdens het hemelfvaartsweekend (26 en 27 mei) kun je in Park Boom & Bos in Breukelen genieten van de leukste foodtrucks, kindervermaak, muziek, schminken en een muzikale bingo. 
Hoppaaa!

Campina Open Boerderijdag

De dag na hemelvaart is de Open Boerderijdag. Meer dan 75 boerenfamilies in Nederland stellen hun boerderij open. In onze regio kun je terecht bij de familie van Wijk in Odijk en bij de familie Verweij in Leusden. Je kunt er gratis terecht, maar moet je wel even aanmelden. 
Open Boerderijdag!

Poppenkastvoorstelling

Op 28 mei kun je genieten van een leuke poppenkastvoorstelling in het Oude Ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur. Doll-op Theater staat klaar voor een feestelijke poppentheater.
Poppentheater 

De leukste speeltuinen

Een speeltuin is altijd goed. Welk kind houdt er niet van klimmen, klauteren en de zandbak? Wij hebben de leukste speeltuinen in de regio Utrecht & Amersfoort voor je verzameld. 
Speeltuinen

 

Log In