Bollenweg 16, 7495 RV Ambt Delden

Van de Riet speelgoed Ambt Delden

Deze winkel is het adres voor buitenspeelgoed. Ben je op zoek naar een trampoline, schommel, speelhuis of skelter. Hier hebben ze het allemaal. Ook voor kinderen met een beperking weten ze aanpassingen te maken.

Maar ook voor spelletjes, knutselspullen en houtenspeelgoed kun je hier terecht. De winkel bestaat uit 2 verdiepingen en heeft dus een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je vindt het hier. 

Persoonlijke aandacht

In 2013 heeft Geronique enthousiast de speelgoedwinkel, welke voorheen gerund werd door haar ouders, onder haar hoede genomen. Sindsdien stort ze zich dagelijks op het realiseren van haar ideaal: een speelgoedwinkel met een ruim assortiment waar persoonlijke aandacht heel normaal is. Het kan zijn dat je af en toe eventjes op je beurt moet wachten. Maar iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient. En vooral het persoonlijke advies staat hier hoog in het vaandel. Daarnaast zijn ze een servicepunt van speelgoed met erkende merken. Denk hierbij aan de welbekende Berg skelters. Ze repareren alles in eigen huis. Maar ook benodigde aanpassingen zijn niet teveel gevraagd.

Speelgoed voor iedereen

De eigenaresse van deze winkel is dol op speelgoed, écht goed speelgoed dat ontwikkelingsgericht is en de creativiteit stimuleert. "Ik vind dat aantrekkelijk en uitdagend speelgoed beschikbaar moet zijn voor iedereen; jong én oud. Om te leren, om scherp te blijven en natuurlijk om lekker mee spelen."

Jarige kinderen

Ben je binnenkort jarig? Dan hebben zij bij Van de Riet speelgoed een goed idee. Stel bij Van de Riet Speelgoed je eigen Speelgoedbox samen. Je vriendjes en je familie kunnen zo heel eenvoudig een leuk cadeau voor je uitzoeken. Dat wordt een fantastische verjaardag!

Naar website

 

 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor