In het stadshart van Goor kun jij je nu laten inspireren door de wereld van Joos wonen & Kado’s. Verrassen, inspireren en het mixen van(te) gekke, leuke & handige producten is bij Joos Wonen en Kado's vanzelfsprekend! Ben je op zoek naar een speciaal kraamcadeau of heb je eigenlijk nog geen idee? Bij Joos weten ze raad en hebben ze advies voor jou. Je wordt zeker enthousiast en verrassend geholpen.

Meer dan winkelen 

Bij Joos kom je thuis. In het midden van de winkel staat een koffietafel om het thuisgevoel te benaderen. De kleurrijke stoelen van ZiT Meubelstoffering moet je uitproberen. De kids hebben een eigen hoekje om zich te ontspannen en te vermaken. Zo kan jij je pas echt ontspannen en rustig rondkijken. Je kan hier terecht voor een snelle aankoop, maar nog veel beter voor een uurtje rondneuzen en ideeën opdoen. Het kan zomaar zijn dat je na een uur nog niet uitgekeken bent en in gesprek met de hartelijke eigenaresse. Joos Wonen &Kado's is meer dan winkelen voor jong en oud.

Speelgoed én verrassende kado’s

Het brede assortiment bestaat uit verschillende producten voor jong en oud,  van kleinmeubels tot aparte en leuke baby & kinderkado's. Zo is vind je onder andere onderhoudsproducten, kleurrijke (vintage) fauteuils, krukjes, (retro) servies, sokken, vloerkleden, posters in bijzondere lijsten, ludieke kado’s en nog veel meer. Zeker ook voor kinderen zoals in te kleuren placemats, nachtlampjes met timer, schapevachten, ontbijtset, peuterbestek, en uiteenlopend  kinderspeelgoed. De artikelen zijn van goede kwaliteit en apart. Je betaalt iets meer, maar koopt dan ook iets duurzaams!

Het verrassende assortiment van Joos is geschikt voor iedereen!

Speciaal voor de ontwikkeling van het jonge kind schreef Johanna deze blog: Spelen is meer dan spelen.

Bekijk de foto's en zie zomaar een greep uit het assortiment voor kids.

JOOS Wonen en Kado's in Paassfeer

Nog meer speelgoed en verrassende cadeaus