Stakingsdag Oost Nederland.

Woensdag 30 mei staken veel basisscholen in Twente. Voor veel kids en hun ouders een vrije dag. Prima reden om er lekker op uit te gaan, en er een leuke dag van te maken.

Go-Kids Twente heeft een paar leuke tips voor je!

 • Snoepketting maken bij Avontura TwentehallenAvontura is vandaag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur. Lekker spelen in de grote binnenspeeltuin. Heerlijk voor als je even niet in de warme zon wilt. Om 12;00 uur kun je een snoepketting maken. Mhmmm lekker.
 • Krazy Kangaroo gaat eerder open. Van 09:00 uur tot 11:00 uur kunnen kids van 5 t/m 9 jaar komen springen bij de Kids Jump. Vanaf 11:00 uur kunnen kids vanaf 8 jaar uit hun dak gaan bij de Krazy Jump.
 • Kijk & Doe houdt open atelier.  Er is van alles te doen in het atelier. Schilderen, maak een Picasso van hout, blokken torens bouwen en nog veel meer!  Van 10:00 uur tot 16:00  uur is het atelier geopend. Je hoeft je niet aan te melden. Kosten: 1 uur 9,- en 2 uur 12,-
  (Kinderen onder de 6 jaar moeten onder begeleiding.)
  Je kan tot uiterlijk 14:00 uur aanmelden als je 2 uur komt knutselen  en als je 1 uur komt, dan kun je je tot 15:00 uur aanmelden.)
 • Kids City de binnenspeeltuin in een piratenschip, gaat woensdag eerder open. vanaf 10:00 uur kun je hier komen spelen, schminken, dansen en film kijken.
 • Esacaperoom Morskieft trakteert op ijs! Waag een ronde in de Escaproom en ontvang een ijsje. Er is een heelal kamer en een survival kamer. Leuk om te combineren met een bezoek aan Speeltuin Morskieft.Deze is geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.
 • Recreatiebad de Wilder heeft een heerlijke aktie! Kom lekker zwemmen bij de Wilder en maak gebruik van deze geweldige aanbieding zodat je de gehele dag plezier te kunt hebben!
  Entrée              
  Patat + Saus & Snack      
  Drankje (pepsi, sisi, 7-up)  
  Nu voor € 8,95
 • Wandelen en pannenkoeken eten doe je bij Pannenkoekhoes de Stroper. Bij Pannenkoekhoes de Stroper kun je heerlijke pannenkoeken eten. Buiten is een leuke speeltuin met trampoline, glijbaan en speeltoestellen. Vorige week is hier een nieuwe wandelroute geopend. De OERRR route. Een speciale wandeling voor kids van 2km door een prachtig stuk natuur. Volg de bordjes en beleef de opdrachten.
 • Zwemmen.Voor een verkoelende duik spring je in 1 van de (buiten) zwembaden van Twente of een recreatie meer.  


Verder staan er natuurlijk nog tal van leuke uitjes op Go-Kids Twente. 

Veel plezier!

Log In