Kanaalweg 30, 7591NH Denekamp

Nederland is een nieuwe glampingcamping rijker! In het mooie Twente kun je nu de échte glampingervaring gaan beleven op Papillon Country Resort. 

Transformatie van camping naar glamping op het hoogste niveau

Het Italiaans/Nederlandse Vacanze col Cuore is de trotse nieuwe eigenaar van Papillon Country Resort. Dit is de voormalige Camping Le Papillon, maar dan met een complete transformatie naar een vijf sterren camping met luxe glamping accommodaties, topservice en faciliteiten van hoge kwaliteit.  De camping is prachtig landelijk gelegen. Het altijd gezellige Denekamp is vlakbij, net als de Duitse grens. 

Geen massa, maar aandacht & ruimte

Je kunt verblijven in hele diverse en luxe glampingaccommodaties. Bij de Papillon lopen ze daarmee écht voor. Ook is het mogelijk een ruimte kampeerplaats te reserveren met privé sanitair. Op deze camping kun je nu in eigen land kennis maken met het 'luxury glamping concept' zoals dat door Vacanze col Cuore al is uitgerold in Italië. De visie is géén massa, veel leefruimte, luxe en comfort én aandacht voor de gasten. En dat alles in een unieke en mooie omgeving. 

Safaritent  Airlodge

Cottage Next  Safaritent

Zwembad met waterspeeltuin, mooie zwemvijver én dansen met Spotty

De glamping heeft een prachtig zwembad met een peuterbad en een geweldig leuke waterspeeltuin. Hier zijn de kids uren zoet! Voor nog meer zwemplezier kun je door naar de zwemvijver, waar ook een klein strandje is. Op de hele camping zijn veel speeltuintjes te vinden. Spotty is de mascottehond en zorgt er samen met het animatieteam voor dat jouw kids deze vakantie nooit meer zullen vergeten. Ook het restaurant is van hoge kwaliteit en heeft een grote metamorfose gekregen.

>> Meer lezen!

Nieuwsgierig naar de andere glampings van Vacanze Col Cuore in Italië?

Overzicht mooiste glampings Vacanze col Cuore 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig