Logeren bij de boer: Erfgoed Bossem in Lattrop

Ver weg van massatoerisme vind je een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop.

Beleef het landleven en de natuur en kies uit diverse originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. 

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten, vlakbij de koeien en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna. Mét eigen houten badtobbe!

Wil je echt iets unieks? Lattrop is het donkerste plekje van Twente. Hier kun je genieten van de overweldigende sterrenhemel! Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur

Verblijven op Erfgoed Bossem kan op verschillende manieren:

  • Boerderijkamers in de oude Saksische boerderij
  • Safari Lodgetenten
  • Sterrenkubus waar je vanuit je bed geniet van een overweldigende sterrenhemel
  • Kamperen met eigen tent

Vermaak voor kinderen

Op en rondom de boerderij vermaken de kids zich uitstekend. Er valt van alles te zien en te beleven. Er is een kleinvee paradijsje met landgeiten, allerlei kippetjes en konijnen waar kinderen van harte welkom zijn.  Buiten spelen in de natuur is hier fantastisch. Waterdiertjes vangen in de kikkerpoel, op stap met de boer, insecten vangen, verstoppertje spelen tussen de bomen en zo zijn er nog tientallen spelletjes te verzinnen.

Tijdens de vakanties worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals een  waterbeestjes excursie, rondje bio boerderij en  OERRR middagen.

Heerlijk eten op de boerderij 

Erfgoed Bossem biedt ook diverse arrangementen aan waarbij lekker eten en puur genieten van het Twentse landschap en natuur centraal staan.