Sondernweg 9, 7122 LJ Aalten

Ravotten in het bos!

In de Achterhoek, nabij het dorp Aalten ligt in de buurtschap Lintelo de oude Zondagschool. Dit monument uit 1924 is recent gerestaureerd en verbouwd tot een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis, geschikt voor zomer en winter. Het ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden. Naast het huis ligt een privé bos.

Oorspronkelijk had het schooltje twee lokalen, nu een ruime woonkamer/keuken. Jarenlang heeft het dienst gedaan als zondagschool voor de plattelandsjeugd. Het traditionele karakter van het schooltje is volledig behouden en hersteld. Ook binnen is de historie van het pand voelbaar. Het is goed toeven aan de oude eettafel met prachtige zichten op weilanden en bos. De zithoek heeft comfortabele meubelen en de moderne keuken is van alle gemakken voorzien. In de twee gezellige slaapkamers boven staan vijf bedden van hotelkwaliteit. De bedden kunnen naar wens als één- of tweepersoonsbed opgesteld worden. In het derde kleine kamertje staat een zesde bed. Een luxe badkamer met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet. In de bijkeuken staat een wasmachine. Voor kleine kinderen is er een kinderstoel, traphekje en ledikantje aanwezig.

Aan de achterzijde is een ruim terras,voor kinderen is het bos een heerlijke speelplek. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen en een afdakje om fietsen te stallen, twee fietsen staan voor u klaar.