Ankerweg 1, 7597 NK Saasveld

Twente genieten

Wilt je ook genieten van het prachtige wijdse landschap in Twente? Twente is een geweldige streek om te fietsen en wandelen! Het camperpark ligt  aan diverse fiets routes. Dus zoek je nog een landelijke plek om een paar dagen te verblijven, Saasveld is de plek om heerlijk te genieten van al het goede wat Twente te bieden heeft! En dat is veel, zeker met kinderen is Twente een hele geschikte regio. Je vindt er musea, trampolineparken, indoor speeltuinen, tropische zwemparadijzen, diverse leuke steden prachtige natuur én je bent zo over de grens!

Camperpark Soasel natuur

Camperpark Soasel

Het Camperpark Soasel is een aanvulling naast het reeds bestaande horecabedrijf Het Anker Bar en Food welke al generaties lang in de familie is. Het Camperpark is gerealiseerd in 2021. Voorheen was dit een deel van de weilanden waar de paarden stonden te grazen.

Camperpark Soasel

Faciliteiten

Het camperpark heeft 25 camperplaatsen van 60 tot 70 m2. Het zijn ruime plekken met douches.

Bij Camperpark Soasel beschik je over allerlei faciliteiten zoals gratis WiFi, stroom 10 Amp, waterpunt op elke plaats en wil je het helemaal bijzonder maken? Je reserveert er ook een privé hottub!

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar en de speeltuin ligt naast de deur.

Camperpark Soasel sanitair

Het camperpark beschikt ook over een aantal choppers waar je het mooie Twente mee kunt verkennen. En geen zin om zelf je eten te verzorgen? Dan kun je aanschuiven of afhalen bij het restaurant!

Speeltuin Anker Saasveld naast terras

Het terras en restaurant met speeltuin zitten op loopafstand.

Meer info en boeken

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor