Nederland is een nieuwe glampingcamping rijker! In het mooie Twente kun je nu de échte glampingervaring gaan beleven op Papillon Country Resort. 

Transformatie van camping naar glamping op het hoogste niveau

Het Italiaans/Nederlandse Vacanze col Cuore is de trotse nieuwe eigenaar van Papillon Country Resort. Dit is de voormalige Camping Le Papillon, maar dan met een complete transformatie naar een vijf sterren camping met luxe glamping accommodaties, topservice en faciliteiten van hoge kwaliteit.  De camping is prachtig landelijk gelegen. Het altijd gezellige Denekamp is vlakbij, net als de Duitse grens. 

Geen massa, maar aandacht & ruimte

Je kunt verblijven in luxe glampingaccommodaties zoals de Cottage Next XXL, de Fish Cabin of de Cottage Prestige. Of ga je voor wat meer avontuur en kies je voor de kindvriendelijke Spotty Lodge Family, gave Safaritent Premium of de bijzondere Airlodge waar je de sterren kunt zien vanuit je bed? En wat dacht je van de Luxury Hottub Cabin? Ook is het mogelijk een ruimte kampeerplaats te reserveren met privé sanitair. Op deze camping kun je nu in eigen land kennis maken met het 'luxury glamping concept' zoals dat door Vacanze col Cuore al is uitgerold in Italië. De visie is géén massa, veel leefruimte, luxe en comfort én aandacht voor de gasten. En dat alles in een unieke en mooie omgeving. 

Safaritent  Airlodge

Cottage Next  Safaritent

Zwembad met waterspeeltuin, mooie zwemvijver én dansen met Spotty

De glamping heeft een prachtig zwembad met een peuterbad en een geweldig leuke waterspeeltuin. Hier zijn de kids uren zoet! Voor nog meer zwemplezier kun je door naar de zwemvijver, waar ook een klein strandje is. Op de hele camping zijn veel speeltuintjes te vinden. Spotty is de mascottehond en zorgt er samen met het animatieteam voor dat jouw kids deze vakantie nooit meer zullen vergeten. Ook het restaurant is van hoge kwaliteit en heeft een grote metamorfose gekregen.

Naar de website van Papillon Country Resort

Nieuwsgierig naar de andere glampings van Vacanze Col Cuore in Italië?

Overzicht mooiste glampings Vacanze col Cuore