Loes Twente
Nijverheidsstraat 30, 7500 BK Enschede

Opvoeden is leuk, maar soms ook lastig. Iedere ouder of verzorger heeft daar wel eens vragen of zorgen over. Wordt jouw kindje bijvoorbeeld 's nachts ontroostbaar wakker? Wil het nog even niet lukken met zindelijkheid? Hoe gaat jouw kind veilig om met social media? Loes biedt hulp bij deze vragen en meer.

Maak kennis met Loes 

Loes is hét platform voor ouders in Twente. Op de website van Loes vind je informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze kennis kun je meteen zelf aan de slag. Loes organiseert ook gratis bijeenkomsten en webinars voor (aanstaande) ouders. Denk aan onderwerpen als Goed voorbereid bevallen, Baby op komst, Borst en flesvoeding, EHBO bij baby’s en kinderen, Mindful opvoeden tot Opvoeden & Multimedia.

Gratis webinars en bijeenkomsten

Meld je aan voor één van de verschillende (altijd gratis) bijeenkomsten of webinars op www.loes.nl/agenda.

Website

Bezoek de website  Kijk op www.loes.nl voor handige tips. Of meld je aan voor één van de vele verschillende gratis webinars op www.loes.nl/agenda.

Locaties

Via onderstaande button vind je de adressen van alle Loes-loketten en andere belangrijke instanties als het gaat om opgroeien en opvoeden in jouw gemeente. 

>> Check ze allemaal

  • Gratis toegang