Je kunt bij Loes terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder.

Op deze website vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren). Naast tips vind je ook columns, agendapunten, interessante links en folders. Staat de informatie die jij zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier op deze website. Liever een persoonlijk gesprek? Bezoek dan vrijblijvend één van de Loes-inlooppunten.

Medewerkers
Loes werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden. Deze zogeheten Loes-medewerkers beantwoorden je telefonische of digitale vragen en zijn aanwezig in de Loes-inlooppunten.

Loes organiseert mama cafe's in verschillende gemeenten en informatieavonden voor ouders over Positief opvoeden in verschillende leeftijdscategorien. Loes werkt via de Triple P methode.

Het loesloket en spreekuur wordt in meerdere gemeenten in Twente aangeboden. Voor locaties en spreekuren kijk je op www.loes.nl