Zou jij het leuk vinden om op een boerderij te komen spelen? Een overall en laarsjes aan en helpen de kippen, pony's en ezels te voeren? Lekker spelen in onze speelweide met aangrenzend de diertjes en lekker stampen in de plassen? Samen groenten en fruit telen in onze kas, om vervolgens de verse producten samen te bereiden in onze keuken.

Ons kinderdagverblijf biedt deze unieke ervaring, wij zijn een professionele kinderopvang bij een echte boerderij. Ons kinderdagverblijf is gelegen aan Het Linschot 2b in het buiten gebied van Bornerbroek.

Bij ons kinderdagverblijf is uw kind welkom in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In deze belangrijke eerste levensfase bieden wij uw kind ontwikkelingsmogelijkheden aangepast aan zijn of haar eigen tempo. Steeds meer kinderen groeien op, zonder de vrijheid van de natuur. Terwijl de natuur juist veel ontwikkelingsmogelijkheden en uitdaging biedt. Wij willen uw kind laten genieten van de dieren, de vrijheid, de ruimte, de natuur en de activiteiten op het Boerderijtje.