Alles zit in je… je antwoorden, je energie, je alles…

Yvonne Jansen geeft verschillende behandelingen aan zowel kinderen als volwassenen. Maak kennis met de Luisterkind-methode, Access Bars, Voetreflexologie en met Reiki.

De luisterkind-methode

Een unieke manier om werkelijk gehoord te worden voor kinderen, volwassenen, jong of oud, ziek of gezond. Kortom, voor iedereen die echt wil weten/laten weten wat er in hem of haar leeft. Een luisterkind afstemming is er voor iedereen van 0-100 jaar. Jong of oud, ziek of gezond. Het contact verloopt via de mail. Het enige wat nodig is, is de naam, een foto van de persoon, de geboortedatum en de hulpvragen.

De afstemmingen vinden letterlijk op afstand plaats: van hart tot hart in de energie. Jij bent niet fysiek aanwezig. Het maakt dus niet uit waar je bent of wat je op dat moment doet.

Access Bars

De BARS (Engels woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Voetreflexologie

Gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Voetreflexologie werkt regulerend op het lichaam. Door middel van voetreflexmassage van de reflexzones wordt het lichaam gestimuleerd om ten eerste te ontspannen, om vervolgens van daaruit het zelf genezend vermogen van het lichaam aan te zetten en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor worden eventuele blokkades opgeheven en kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Door zorgvuldige druk te geven op de reflexpunten wordt het mogelijk gemaakt dat lichaam en geest weer in balans komen en zo weer nieuwe levensenergie op kunnen bouwen.
Het is een veilige, rustgevende en bewustmakende therapie.

Reiki

Universele levensenergie. Reiki laat de energie weer beter door je lichaam stromen en heft op die manier blokkades op. Overdag krijgt je kind te maken met veel prikkels. Die prikkels moet het kind kunnen verwerken. Soms is dit moeilijk. Reiki kan dan helpen. Door middel van de handen in verschillende posities op het lichaam te zetten, wordt de universele energie doorgegeven. Hierbij mag de kleding aanblijven.