Gastouderbureau Snoesje biedt u kwalitatieve kinderopvang in de regio Twente en de Achterhoek tegen concurrerende tarieven. Hierdoor heeft u enerzijds de zekerheid van een goede opvang voor uw kind en kunt u anderzijds honderden euro's per jaar besparen. Gastouderbureau Snoesje wil zich onderscheiden door persoonlijke aandacht en betrokkenheid voor gastouder, ouder en kind.

Gastouderopvang is een bewuste keuze. Ouders kiezen voor een gastouder, omdat ze het belangrijk vinden dat hun kind(eren) worden opgevangen door een vaste en vertouwde persoon in een rustige en kleinschalige omgeving. Veel ouders met een flexibele baan in bijvoorbeeld de zorg of horeca kunnen veel voordeel ondervinden bij een gastouder. Het is mogelijk om 24/7 opvang af te nemen bij een aantal van onze gastouders. Daarnaast is gastouderopvang via Gastouderbureau Snoesje hele betaalbare kinderopvang van hoog niveau. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt tevens dat professionele gastouderopvang heel goed is voor kinderen.

Door de kleinschaligheid van ons gastouderbureau proberen we betrokkenheid tussen ouders, gastouders en bemiddelingsmedewerksters te realiseren. Het gastouderbureau stelt zich ten doel om regelmatig bijeenkomsten te organiseren om contacten onderling mogelijk te maken en te onderhouden.

Gastouderbureau Snoesje stelt zich ten doel deze vorm van kinderopvang zo optimaal mogelijk te realiseren en hierbij tevens, zonder verlies van kwaliteit, de kosten zo laag mogelijk te houden.