Ben je zwanger? Van harte! Een bijzondere tijd breekt aan. Zeker als je voor het eerst zwanger bent komt er veel op je af. Je krijgt veel informatie en reclame.

Maar welke informatie is nu juist en hoe regel je alles op een goede manier. Waar kun je terecht met je vragen, twijfels en klachten? Om je daarbij te helpen

bieden de gemeenten in Twente jou en je partner verschillende gratis voorlichtingsavonden aan over de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna.

Goed voorbereid zijn geeft je rust en een zeker gevoel. Daarom organiseren we deze bijeenkomsten. We geven je informatie en je kunt er met al je vragen terecht.

Kunnen we een vraag niet oplossen, dan kunnen we je in elk geval naar de juiste deskundige verwijzen die jou kan helpen. Het leuke aan de bijeenkomsten is dat

je ook andere zwangeren ontmoet, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Wie verzorgen de voorlichtingen en cursussen?

Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat je goede en betrouwbare informatie krijgt. Daarom hebben de gemeenten aan de verloskundigen uit Twente de kraamzorginstellingen en de Jeugdgezondheidszorg Twente gevraagd de bijeenkomsten te organiseren. Wij nodigen je dan ook graag uit om naar de bijeenkomsten te komen! Je bent van harte welkom!!