Blikkersmaatweg 15, 7546 Enschede

Outdoor Lasergamen op 't Rutbeek

Lasergame Warriors

Lasergame Warriors op 't Rutbeek in Enschede is een onderdeel van Paintball Warriors. Een stoere en actieve buitenactiviteit vol spanning en sensatie! Outdoor Lasergamen kun je als kinderfeestje boeken maar ook erg leuk als familiefeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenuitje. Lasergamen is leuk voor jong en oud!

Lasergamen Rutbeek

Outdoor Lasergame, hoe werkt dat?

Voor aanvang wordt het spel en het gebruik van de materialen uitgebreid uitgelegd. Daarna worden er twee teams gevormd die tegen elkaar gaan “strijden” in heats.

Er worden verschillende spellen en scenario’s gespeeld met verschillende doelen en opdrachten. Daarmee kun je punten scoren. Daarnaast krijg je punten voor elke geraakte tegenstander. Dat betekent natuurlijk ook dat als jij geraakt wordt je tegenstander een punt krijgt. Na elke heat tellen wij de punten en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lasergame warriors actie

Tussen de heats door wordt er gepauzeerd om wat te eten en/ of drinken. Je bent bij ons vrij om dat zelf mee te nemen.

Je speelt hier altijd met je eigen groep! Daarbij merken ze wel op dat het bij kinderfeestjes zo kan zijn dat je het veld moet delen en om en om de heats speelt.

Speelveld

Er is een nieuwe Laser Arena aangelegd op het Rutbeek in Enschede. Het wordt een reusachtig veld vergeleken met de meeste indoor locaties. Het mooie aan dit nieuwe terrein is dat je overzicht kan hebben over het hele veld. Dit zorgt ervoor dat er altijd actie is. Er is namelijk altijd wel iemand om op te schieten. Ook kun je als toeschouwer perfect alle actie volgen en je team aanmoedigen als je uitgeschakeld bent.

Dronefoto speedballveld van boven

Natuurlijk is er ook voor voldoende beschutting gezorgd. Er zijn bunkers en andere leuke obstakels.

Meer info en reserveren

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor